Elektricien in Rotterdam?

Op zoek naar een professionele elektricien in Rotterdam? Wij bieden betrouwbare elektrische diensten voor residentiële en commerciële klanten. Neem contact met ons op!

Home » Elektricien rotterdam

Direct offerte aanvragen?

Elektro Bedrijf Expert
5.0
Gebaseerd op 11 beoordelingen
powered by Google
Mariska KorfMariska Korf
19:42 17 Nov 23
Zeer deskundig werk geleverd. Ibrahim heeft mijn oude groepenkast vervangen en een perilex stopcontact aangesloten.Denkt goed mee in oplossingen. Voor toekomstige klusjes zou ik hem zeker weer inschakelen.
Martjan DvlMartjan Dvl
08:23 17 Nov 23
Wij ontvingen snel een passende offerte voor een uitbreiding van de meterkast. Aangezien dit snel moest gebeuren heeft RO techniek meegedacht en de uitbreiding zeer snel geplaatst. wij zijn hier enorm blij mee!
symke Haverkampsymke Haverkamp
16:18 08 Sep 23
Vriendelijk, deskundig en efficient!
Raymond KokRaymond Kok
19:50 31 Aug 23
Ibrahim heeft wat elektra klussen en internet werkzaamheden naar alle tevredenheid uitgevoerd bij ons. Professioneel en aardig! Echt een aanrader.
Sander LosSander Los
13:58 29 Jul 23
Top service gehad! Wij zijn zeer tevreden!
Rob AkkermansRob Akkermans
21:23 17 Jul 23
Vakwerk en grote klasse.Ibrahim van RO-techniek heeft mijn groepenkast vernieuwd volgens de laatste eisen
Yeye BrYeye Br
18:52 12 Jun 23
Mijn buiten stopcontacten zijn netjes geplaatst door Ibrahim. Alles volgens afspraak verlopen. Ik ben zeer tevreden!
Dylan ScoreaDylan Scorea
18:49 12 Jun 23
Topp !! Goed geinstaleerd zeer tevreden met het eind resultaat en netheid. Zeker aanrader!
corrina elmendorpcorrina elmendorp
17:40 20 May 23
Ik had ineens geen stroom meer, Ibrahim stond binnen anderhalf uur voor de deur om het probleem op te lossen. Hij legde uit wat er gebeurd was en liet het zien. Erg fijn.
js_loader
elektricien rotterdam

De Beste elektromonteurs voor al jou Elektra behoeften in Rotterdam

Op zoek naar een professionele elektricien Rotterdam en omgeving? Wij beschikken over ervaren elektromonteurs die je de beste service aanbieden tegen scherpe prijzen. Of het nu gaat om het aanleggen van installaties, het aanleggen van spanning, renovaties of groepenkast vervangen, ons team staat voor je klaar.

Elektrische diensten door een professionele elektricien in Rotterdan?

Als je op zoek bent naar professionele elektricien in Rotterdam, dan ben je hier aan het juiste adres.

Elektra Aanleggen Rotterdam

Elektra aanleggen in Rotterdam is een klus waarbij onze professionele elektriciens je graag van dienst zijn. Of het nu gaat om het vervangen van bestaande elektra in jou huidige woning of het aanleggen van nieuwe elektra in jouw nieuwe woning, wij staan voor je klaar. Daarnaast voorzien wij je graag van deskundig advies op dit gebied. Elektriciteit is onmisbaar in ons dagelijks leven, en een storing in jou elektriciteitsvoorziening kan dan ook zeer vervelend zijn. Wij begrijpen als geen ander dat je dit probleem zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Hoewel het verleidelijk kan zijn om zelf elektra te installeren, raden wij dit ten zeerste af. Dit kan zelfs leiden tot fatale gevolgen. Het is niet de moeite waard om het risico te nemen. Schakel daarom een professional in om jou probleem op te lossen. Onze ervaren elektromonteurs helpen je graag op een verantwoorde en veilige manier.

Groepenkast en meterkast vervangen in Rotterdam

De Rol van een Groepenkast en Meterkast

Elektrische installaties zijn onlosmakelijk verbonden met groepenkasten en meterkasten. Als je behoefte heeft aan professionele vervanging of aanpassing van jou groepenkast, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren elektriciens staan klaar om deze taken snel en zorgvuldig voor jou uit te voeren. Maar wat doet een groepenkast eigenlijk? De groepenkast ontvangt de stroom en verdeelt deze over jouw woning. Het is mogelijk dat jou huidige groepenkast niet voldoet aan de huidige veiligheidseisen. In dat geval is het verstandig om uw groepenkast te laten vervangen. Wij kunnen wij dit graag voor je doen, snel, zorgvuldig en tegen scherpe prijzen. Wij helpen je graag met alles omtrent meterkasten, groepenkasten en natuurlijk elektra

Het Belang van een Goed Functionerende Meterkast

Aangezien de meterkast alle stroomvoorziening in jou woning regelt, is het raadzaam om deze af en toe te laten controleren door een vakman. Vooral wanneer je gaat verhuizen of verbouwen, is een controle van jou meterkast onmisbaar. Alleen een vakman kan de meterkast grondig beoordelen en eventuele problemen direct identificeren.

Aarzel daarom niet en schakel Elektro Bedrijf Expert in! Onze experts helpen je graag bij het controleren en indien nodig vervangen van uw meterkast. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten een uitstekende service bieden en alle vervangingen en aanpassingen op een kwalitatieve en veilige manier uitvoeren. Je kunt contact met ons opnemen voor het maken van afspraken of voor eventuele vragen. Wij staan je graag te woord.

Elektricien in Rotterdam: Snelle Hulp bij Kortsluitingen

Kortsluitingen zijn nooit welkom en kunnen ernstige gevolgen hebben, zoals brandgevaar en beschadiging van elektrische apparaten. Daarom is het van cruciaal belang om snel een betrouwbare elektricien in Rotterdam in te schakelen. We begrijpen de urgentie van stroomstoringen en staan dag en nacht voor je klaar.

Onze toegewijde vakmensen hebben uitgebreide expertise om kortsluitingen te voorkomen en op te lossen. We begrijpen dat de oorzaken divers kunnen zijn, maar met onze vakkennis en ervaring zorgen we ervoor dat jouw elektrische systeem veilig en efficiënt blijft functioneren.

Waarom voor Elektro Bedrijf Expert kiezen bij Stroomstoring ?

 1. Direct Beschikbaarheid: Bij ons kun je op elk moment van de dag rekenen op snelle respons. Jouw veiligheid staat voorop, en we zijn altijd bereikbaar voor noodsituaties.
 2. Deskundigheid: Onze elektriciens zijn hoogopgeleide professionals die de juiste oplossingen bieden voor kortsluitingen en elektrische problemen.
 3. Minimale Schade: Wij begrijpen het belang van jouw elektrische apparaten en zorgen ervoor dat reparaties minimale schade aan jouw elektrische systeem veroorzaken.
 4. Kortsluitingspreventie: Onze elektriciens sluiten elektriciteitskabels op de juiste manier aan om toekomstige kortsluitingen te voorkomen.
 5. Spoedservice: Als je met spoed hulp nodig hebt, zijn we snel ter plaatse om jouw problemen op te lossen. Maak gebruik van onze snelle storingsdienst voor directe assistentie.

Wij zijn jouw betrouwbare partner voor al jouw elektrische behoeften. Je kunt altijd op ons rekenen, ongeacht het tijdstip. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw kortsluitingsproblemen op te lossen en de veiligheid van jouw huis te waarborgen.

Veelgestelde vragen over Elektricien Rotterdam

Een elektricien is een vakman gespecialiseerd in elektrische installaties. Elektriciens in Rotterdam zijn getraind om elektrische bedrading, schakelapparatuur en elektrische apparaten te installeren, onderhouden en repareren. Belangrijke informatie:

 1. Elektriciens zorgen voor veilige elektrische installaties.
 2. Ze kunnen storingen in elektrische systemen opsporen en verhelpen.
 3. Elektriciens zijn bevoegd om elektriciteitscertificaten af te geven.

Er zijn verschillende situaties waarin u een elektricien in Rotterdam moet raadplegen:

 1. Nieuwe installatie: Bij het bouwen van een nieuw huis of het renoveren van een bestaande woning is het raadzaam een elektricien in te schakelen voor de installatie van elektrische systemen.
 2. Storingen en uitval: Als u te maken krijgt met frequente stroomstoringen, stoppen die doorslaan of andere elektrische problemen, heeft u een elektricien nodig.
 3. Veiligheid en certificering: Elektriciens kunnen elektrische inspecties uitvoeren en certificaten verstrekken om ervoor te zorgen dat uw elektrische installatie aan de wettelijke normen voldoet.

Het vinden van een betrouwbare elektricien is cruciaal voor de veiligheid en kwaliteit van uw elektrische installaties. Hier zijn enkele tips:

 1. Vraag om aanbevelingen: Vraag vrienden, familie of buren om aanbevelingen voor elektriciens.
 2. Controleer licenties en certificeringen: Zorg ervoor dat de elektricien over de juiste vergunningen en certificeringen beschikt.
 3. Vergelijk offertes: Ontvang offertes van verschillende elektriciens en vergelijk ze om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden.

n Rotterdam kunnen zich verschillende elektrische problemen voordoen. Enkele veelvoorkomende problemen zijn:

 1. Stroomstoringen: Oorzaken kunnen variëren van overbelasting van circuits tot defecte bekabeling.
 2. Verouderde bedrading: Oudere huizen hebben mogelijk verouderde elektrische bedrading die vervangen moet worden.
 3. Stopcontactproblemen: Stopcontacten die niet werken, kunnen duiden op bedradingsproblemen of defecte stopcontacten.

De tarieven voor elektriciens in Rotterdam kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de aard van het werk en de omvang van het project. Enkele belangrijke punten om te overwegen zijn:

 1. Uurtarief: Elektriciens kunnen een vast uurtarief in rekening brengen voor standaardklussen.
 2. Materiaalkosten: Materialen die nodig zijn voor het project worden meestal apart in rekening gebracht.
 3. Complexiteit van het werk: Ingewikkeldere elektrische projecten zullen doorgaans hogere kosten met zich meebrengen.

Een elektricien in de buurt is een gespecialiseerde vakman die verantwoordelijk is voor het installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen. Hun taken omvatten:

 • Elektrische installaties: Elektriciens installeren en vervangen elektrische bedrading, stopcontacten, schakelaars en andere componenten in huizen en commerciële gebouwen.
 • Storingen oplossen: Ze identificeren en verhelpen elektrische storingen en kortsluitingen om de veiligheid en efficiëntie van elektrische systemen te waarborgen.
 • Onderhoud: Elektriciens voeren regelmatig onderhoud uit om ervoor te zorgen dat elektrische systemen optimaal blijven werken.

U heeft een spoed elektricien nodig in situaties waarin snelle interventie vereist is om elektrische problemen op te lossen en de veiligheid te waarborgen. Dit omvat:

 1. Stroomuitval: Als u te maken heeft met een volledige stroomstoring in uw huis, vooral ’s nachts of in extreme weersomstandigheden, hebt u een spoed elektricien nodig.
 2. Brandgevaar: Als u merkt dat er elektrische bedrading smeult of vonken afgeeft, moet u onmiddellijk een spoed elektricien bellen om brandgevaar te voorkomen.
 3. Elektrische schokken: Bij elektrische schokken of als u wordt blootgesteld aan een gevaarlijke elektrische situatie, moet u onmiddellijk een spoed elektricien raadplegen.

Bekijk ook andere diensten in Rotterdam?

Groepenkast vervangen
Uw oude groepenkast vernieuwen? Kies voor onze snelle en veilige vervangingsservice.
perilex aansluiten
Ontdek hoe je veilig en efficiënt een Perilex aansluit voor je elektrische apparaten. Volg onze stapsgewijze gids!
kabels leggen

Kabels leggen >>

Laat uw kabels professioneel leggen door experts. Wij garanderen een betrouwbare en nette installatie. Neem contact met ons op voor uw kabelbehoeften.
stopcontacten aansluiten
Ontdek waarom het belangrijk is om je stopcontacten te laten vervangen door professionals. Wij bieden betrouwbare service!
gaslek opsporen

Gaslek opsporen >>

Ontdek Onze Bewezen Methode voor Gaslek Opsporing. Houd je Huis Veilig met Onze Tips en Trucs.
Groepenkast vervangen
Laat een nieuwe groep installeren door onze professionals. Krijg direct meer comfort in uw woning. Ontdek onze diensten nu!
aardlekschakelaar aansluiten
Laat een professional je aardlekschakelaar aansluiten voor optimale veiligheid. Voorkom elektrocutiegevaar en kortsluiting.
meterkast vervangen elektro installatie

Meterkast vervangen >>

Kies voor een veilige en efficiënte meterkast upgrade. Verhoog de prestaties van je elektrische systeem. Vraag nu een offerte aan.
oplaadpunten voor elektrische auto's
Ontdek de voordelen van onze laadpaal installaties. Betrouwbare service voor elektrische voertuigen. Vraag vandaag een offerte aan!
stroomstoring verhelpen

stroomstoring verhelpen >>

Heb je te maken met elektriciteitsproblemen? Lees onze gids en leer hoe je een stroomstoring snel en gemakkelijk kunt verhelpen.

Waarom Elektro Bedrijf Expert?

Wij tonen u onze waardering door verder te gaan dan wat nodig is voor een perfecte ervaring. Wij zouden vandaag uw beste keuze kunnen zijn voor al uw elektro installatie diensten!
waarom-elektrobedrijf expert

Ons werkgebied in Rotterdam

Direct contact?

Wat onze klanten over ons zeggen

5/5
Uiterst tevreden over deze vakman. Reageert snel, keurige aanbieding werk snel en goed uitgevoerd. Uiterst vriendelijk en beleefd. Zeker een aanrader.
Hubert
5/5
Jammer dat we maar 5 starten kunnen geven! Ibrahim en KaLai hebben ons snel kunnen helpen met het plaatsen van een nieuwe stoppenkast. Toen tussendoor bleek dat we toch nog meer aanslutingen nodig hebben, hebben ze dat meteen voor ons geregeld. Communicatie ging eenvoudig en vlot via WhatsApp en bellen. Prijs/kwaliteit ook erg in orde. Dank!
Ruth
5/5
Zeer goede ervaring met RO techniek (Ibrahim). Denkt mee in oplossingen, heeft voor ons contact gezocht met de leverancier van de zonnepanelen om de juiste oplossing te leveren. Werkt schoon, precies en is vriendelijk en correct. Kan hem iedereen aanbevelen!
Contact elektrotechnisch bedrijf

Heeft u een vraag of wilt u direct contact? Bel ons vandaag!

Direct bellen