Elektro installatie diensten

We zijn uw specialist in elektrotechniek. Met onze vele jaren kennis en ervaring zijn wij gespecialiseerd in de aanleg of het onderhoud van elektrotechnische installaties.

Home » Elektro installatie

Hoe kunnen we u helpen met een van onze elektro installatie diensten?

Groepenkast vervangen

Groepenkast vervangen

Groepenkast vervangen op een deskundige manier?
Mocht u vragen hebben of u uw groepenkast moet vervangen of welke verdeler nodig is? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees meer…

perilex aansluiten

Perilex aansluiten

Perilex aansluiting bij u thuis! Door middel van een perilexsysteem kunnen elektrische verbindingen worden gerealiseerd die geschikt zijn voor een hoog vermogen. Geen zorgen over de bruine draad of de blauwe draad en het aantal groepen, wij regelen alles! Als het nodig is, installeren wij ook een driefasenaansluiting voor u. Lees meer…
kabels leggen

Kabels leggen

Heeft u elektrische bedrading nodig in uw nieuwbouw of bestaande woning? Wij staan voor u klaar. Snelle service. Ervaren vakmensen. Vakkundige installatie.
stopcontacten aansluiten

Stopcontacten vervangen 

In sommige gevallen is het nodig om een stopcontact te vervangen of een geheel nieuw stopcontact te laten plaatsen op een nieuwe plek in uw woning. Dit is gelukkig niet een heel moeilijke klus wij zijn u graag van dienst om u op weg te helpen.

Lees meer…

gaslek opsporen

Gaslek opsporen 

Ruikt u een gaslucht, maar is niet duidelijk waar het lek zit? Bel ons direct!
Met onze geavanceerde apparatuur en slimme methodes sporen wij lekkages en zorgen we voor uw veiligheid.
meterkast vervangen elektro installatie

Meterkast vervangen

Snel en voordelig uw meterkast laten vervangen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.
Groepenkast vervangen

Nieuwe groep plaatsen 

In de moderne tijd consumeren we steeds meer energie in onze huishoudens. Daardoor sluiten we meer elektrische apparaten aan op ons elektriciteitsnet. Hierdoor kunnen in oudere woningen groepen in de meterkast overbelast raken. Daarom is het soms nodig de meterkast te vernieuwen, maar het aanbrengen van een nieuwe groep lost vaak veel problemen op. Lees meer…
aardlekschakelaar aansluiten

Aardlekschakelaar aansluiten

Door de toename van het aantal elektrische apparaten tegelijkertijd in en om het huis kan uitbreiding van uw huidige groepenkast hard nodig zijn. Er mogen immers maximaal vier groepen achter elke aardlekschakelaar zitten.
Bij uitbreiding van uw verdeelkast moet dus ook een nieuwe aardlekschakelaar worden geïnstalleerd.
Voor een goedkope en professionele uitvoering van uw aardlekschakelaar en werkzaamheden in en aan uw stoppenkast kunt u altijd terecht bij Elektro Bedrijf Expert.
stroomstoring verhelpen

stroomstoring verhelpen

Last van stroomuitval en kunt u deze stroomstoring niet zelf verhelpen? Dan staan wij dag en nacht klaar om u te helpen met uw problemen. Neem dan contact met ons op via het storingsnummer +31 06 34 69 02 95 en u wordt direct geholpen.
oplaadpunten voor elektrische auto's

Oplaadpunten elektrische auto

Laadstation installeren bij u thuis of op het werk? Bij ons kunt u terecht voor een scherpe offerte voor de installatie van een laadpaal, de benodigde bekabeling en aansluitmaterialen. Lees meer…
Contact elektrotechnisch bedrijf

Heeft u een vraag of wilt u direct contact? Bel ons vandaag!

Direct bellen