Over ons

Een partner om samen mee te bouwen.

Home » Over ons
electricien

Maak Kennis Met Elektro Bedrijf Expert

Elektro Bedrijf Expert is een allround elektrotechnisch installatiebureau die alle denkbare elektrotechnische installaties ontwerpt en installeert.

Onze missie

Wij streven ernaar de meest betrouwbare en efficiënte elektra werkzaamheden te leveren, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of de veiligheid. We streven er ook naar om onze kwaliteitsvaardigheden, eerlijke prijzen en zorg voor de klant te garanderen, zodat we onze zakelijke relatie voor een lange periode kunnen voortzetten, ook na het voltooien van de eerste klus.

Kernwaarden

Waarom Elektro Bedrijf Expert?

Wij tonen u onze waardering door verder te gaan dan wat nodig is voor een perfecte ervaring. Wij zouden vandaag uw beste keuze kunnen zijn!

waarom-elektrobedrijf expert

Wat onze klanten over ons zeggen

5/5
Uiterst tevreden over deze vakman. Reageert snel, keurige aanbieding werk snel en goed uitgevoerd. Uiterst vriendelijk en beleefd. Zeker een aanrader.
Hubert
5/5
Jammer dat we maar 5 starten kunnen geven! Ibrahim en KaLai hebben ons snel kunnen helpen met het plaatsen van een nieuwe stoppenkast. Toen tussendoor bleek dat we toch nog meer aanslutingen nodig hebben, hebben ze dat meteen voor ons geregeld. Communicatie ging eenvoudig en vlot via WhatsApp en bellen. Prijs/kwaliteit ook erg in orde. Dank!
Ruth
5/5
Zeer goede ervaring met RO techniek (Ibrahim). Denkt mee in oplossingen, heeft voor ons contact gezocht met de leverancier van de zonnepanelen om de juiste oplossing te leveren. Werkt schoon, precies en is vriendelijk en correct. Kan hem iedereen aanbevelen!
Contact elektrotechnisch bedrijf

Heeft u een vraag of wilt u direct contact? Bel ons vandaag!

Direct bellen