...

Storingsdienst

Indien u een storingsdienst nodig heeft, kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zijn beschikbaar om u te assisteren en staan klaar om naar uw locatie te komen. Ons team van professionals staat paraat om eventuele problemen te onderzoeken en passende oplossingen te bieden, zodat u snel weer kunt rekenen op een probleemloze werking van uw elektrische systemen. U kunt op ons rekenen voor een snelle en betrouwbare service, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Storingsdienst service

Hoewel u vanzelfsprekend hoopt dat het u nooit zal overkomen, kunt u op de late avond te maken krijgen met een storing in het elektriciteitsnetwerk van uw huis. Een storing kunt u in sommige gevallen zelf verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan een gesprongen stop die u kunt vervangen, waarmee de stroomstoring in de meeste gevallen verholpen is. Mocht de stop direct na het vervangen van de gesprongen stop opnieuw springen, dan is het raadzaam om de storingsdienst in te schakelen. Met de storingsdienst komen de elektriciens zowel tijdens de vaste werktijden, als ook daarbuiten naar u toe om passende hulp te verlenen.

Het inschakelen van de hulp van de storingsdienst via Volton is logischerwijs alleen aan te raden voor een serieuze stroomstoring. De uitvoering van veel andere werkzaamheden kan in de meeste gevallen ook een dag
wachten.

Veel voorkomende storingen

Diverse oorzaken kunnen leiden tot een stroomstoring in uw woning. Denk hierbij aan een algemene stroomstoring in uw wijk als gevolg van problemen bij uw elektriciteitsleverancier, een stroomstoring door overbelasting van uw meterkast, of een storing veroorzaakt door kortsluiting in huis. Vooral bij laatstgenoemde is het verstandig om de hulp van een professionele storingsdienst in te schakelen. Kortsluiting kan namelijk de aanleiding zijn voor een potentieel gevaarlijke brand in huis, wat u natuurlijk wilt voorkomen. Bovendien is het zelf verhelpen van kortsluiting vaak een complexe taak.

Bij de storingsdienst gaat de elektricien actief op zoek naar de oorzaak van de kortsluiting en streeft ernaar direct een passende oplossing te bieden. Op deze manier worden zowel brand als herhaling van kortsluiting voorkomen.

Daarom kiest u voor ons

Waarom Elektro Bedrijf Expert?

Wij tonen u onze waardering door verder te gaan dan wat nodig is voor een perfecte ervaring. Wij zouden vandaag uw beste keuze kunnen zijn!

contact
Neem contact met ons op

Stroomstoringen kunnen diverse oorzaken hebben, waaronder overbelasting van het elektrische systeem, kortsluiting, problemen met de stroomtoevoer vanuit het elektriciteitsnet, of zelfs weersomstandigheden zoals bliksem. Het identificeren van de specifieke oorzaak kan variëren en kan het best worden overgelaten aan een professionele elektricien.

Bij een stroomstoring is het belangrijk om eerst te controleren of het een algemene stroomstoring is of beperkt is tot uw huis. Schakel vervolgens de groepen in de meterkast uit en weer in om te zien of dit het probleem oplost. Als dit niet het geval is, is het raadzaam om een professionele storingsdienst te bellen om het probleem te diagnosticeren en te verhelpen.

Als u herhaaldelijk last hebt van stroomstoringen, als de oorzaak onbekend is, of als u gevaarlijke situaties zoals rook of brand detecteert, is het essentieel om onmiddellijk een professionele elektricien in te schakelen. Zij hebben de expertise om complexere problemen te diagnosticeren en veilige oplossingen te bieden.

Voor eenvoudige stroomstoringen, zoals een gesprongen zekering, kunt u zelf proberen het probleem op te lossen door de zekering te vervangen. Echter, als de storing terugkeert of als het probleem complexer is, is het verstandig om een professional in te schakelen om de veiligheid te waarborgen.

Om uw huis voor te bereiden op stroomstoringen kunt u overwegen om een noodvoedingssysteem, zoals een generator, te installeren. Zorg er ook voor dat u weet waar de meterkast zich bevindt en begrijp hoe u de stroomtoevoer naar specifieke apparaten kunt uitschakelen in geval van nood. Regelmatig onderhoud van elektrische systemen kan eveneens helpen om storingen te voorkomen.

Chat openen
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u vandaag helpen?